Voordelen van hoogwaardige reinigers in één oogopslag

Dagelijks gebruiken duizenden klanten schoonmaakmiddelen van CleanTruck. En met reden!

Aan de hand van onze bestseller, de "HighPower Cleaner", zullen wij u vandaag laten zien waarom onze schoonmaakmiddelen zo populair zijn - veel meer dan voor het reinigen van vrachtwagens:

 • Transparant prijsbeleid: we hebben niets te verbergen. In tegenstelling tot veel concurrenten publiceren wij de prijzen van onze HighPower Cleaner en andere producten. In uw voordeel: u kunt direct online kopen. Voor individuele kwantumkortingen kunt u contact opnemen met Michael Georgieff op +49 9405 952526 of info@cleantruck.shop.

 

 • We versturen geen water! Onze schoonmaakmiddelen zijn verkrijgbaar als concentraten. Dit bespaart ruimte en dus geld: in het magazijn, bij de verzending en bij de verwijdering van de verpakking. Bovendien kan het concentraat ook in de vrachtwagen worden meegenomen en is daarmee het perfecte reinigingsmiddel voor onderweg.

 

 • Effectieve vrachtwagenreinigers: onze schoonmaakmiddelen overtuigen door hun zeer hoge effectiviteit en brede toepassingsgebied. Vrachtwagenchassis of dekzeil - alles wordt schoon met één product. Onze spray-doseerreiniger geeft ook de beste resultaten op glas of rubber. Er is geen gevaar voor andere oppervlakken en onderdelen.

 

 • Eén product: alles schoon! Slechts één product betekent ook minder tijd en geld voor opslag en aankoop. Kostbare opslagruimte wordt niet verspild met een veelheid aan schoonmaakmiddelen. Eén reiniger is genoeg om het hele wagenpark te reinigen.

 

 • Gemakkelijk te gebruiken: onze schoonmaakmiddelen zijn kinderlijk eenvoudig in gebruik: opspuiten, lichtjes borstelen, laten inwerken, afspuiten - klaar! Vrachtwagens kunnen in slechts 4 stappen residuvrij en schoon worden gereinigd. CleanTruck reinigers ontwikkelen zelfs in koud water een optimale effectiviteit.

 

 • Kwaliteit uit Duitsland: onze schoonmaakmiddelen zijn "Made in Germany" en gecertificeerd door TÜV Rheinland. De hoge kwaliteit en doeltreffendheid van onze reinigers worden bevestigd door klanten en talrijke kwaliteitscontroles. Geen problemen met controles.

 

 • Wij leven duurzaamheid: wij zorgen ervoor dat onze schoonmaakmiddelen het milieu zo min mogelijk belasten. De meeste van onze schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en hebben waar mogelijk een watergevaarklasse 1, de laagst mogelijke klasse. Bij CleanTruck nemen wij onze verantwoordelijkheid voor het milieu, zodat ook uw kinderen en kleinkinderen van een leefbare toekomst kunnen genieten.

 

 • Maximaal natuurlijk: wij gebruiken hernieuwbare grondstoffen in combinatie met een minimaal gebruik van chemicaliën. Dit betekent dat CleanTruck schoonmaakmiddelen zo effectief mogelijk zijn en tegelijkertijd zo onschadelijk mogelijk voor mens, dier en natuur. Alle CleanTruck reinigers worden klimaatneutraal geproduceerd in Duitsland.

 

 • Waardebehoud door schone voertuigen: regelmatig en ongecompliceerd schoonmaken van een vrachtwagen leidt tot minder reparaties en een professionele, schone uitstraling. Mocht er toch schade aan het voertuig ontstaan, dan kan deze dankzij de schone staat sneller worden gerepareerd.

 

 • En de prijs is goed! Last but not least staan wij voor een maximale prijs-kwaliteitverhouding. Met één liter concentraat kan tot 40 liter reinigingsmiddel worden verkregen. Dit wordt bereikt met een optimale mengverhouding zonder verlies van reinigingsvermogen
   
 • Vraag naar uw kwantumkortingen!

2 Commentaar


 • Stephan

  Gibt es einen Unterschied zwischen Truckreiniger und Reiniger für das Wohnmobil?
  Für Testzwecke wäre es schön wenn es auch eine kleine Menge geben würde, oder gibt es die schon. Habe ich jedenfalls nicht gefunden. Ich bin nämlich ein ungläubiger Klaus🥴


 • Raimund Leschinski

  Hallo cleantruck ,
  ist das Reinigungsmittel auch gut
  für meinen Wohnwagen ?
  MfG.
  LeschiR


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voor publicatie

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.