Zeer doeltreffende schoonmaakmiddelen voor de auto- en caravanverhuursector

Verhuurt u campers, caravans, panel vans, auto's, sprinters, transporters of campers/caravans?

Dan weet u aan wat voor weer uw voertuigen elke dag worden blootgesteld. En dat is nog niet alles: rijden door ruw terrein en tijd doorbrengen in de natuur hoort er voor kampeerders bij. Want dat is de enige manier om de mooiste plekjes te bereiken. Het nadeel voor u als verhuurder: boomsap, insecten, mos, regenstrepen en meer worden een uitdaging bij het schoonmaken achteraf. Vuil wordt ook letterlijk ingebrand door langdurig in de zon te staan. Reiniging in een autowasstraat levert zelden een overtuigend resultaat op, omdat de reinigingsmiddelen niet voor dergelijke uitdagingen zijn ontworpen.

Met de reinigingsmiddelen en reinigingsapparatuur van Cleantruck bieden wij u optimale oplossingen, vooral voor hardnekkig vuil. Onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zijn namelijk bijzonder geschikt voor de reiniging en het onderhoud van alle soorten bedrijfsvoertuigen, waaronder natuurlijk ook die in de reisbranche! Laat uw wagenpark schitteren in nieuwe glorie. En de volgende klant zal blij zijn met een blinkend schoon en goed onderhouden voertuig.

Gemakkelijke en grondige reiniging van auto's, campers en caravans dankzij onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.


Een altijd schoon en goed onderhouden wagenpark straalt, vooral bij de verhuur van voertuigen zoals caravans, kampeerwagens en auto's, en geeft de zaken een nieuwe impuls. Niemand wil een vuil voertuig huren. Tegelijkertijd verhoogt een voertuig dat altijd goed onderhouden is het waardebehoud en worden investeringen uitgesteld.

Met onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen behaalt u maximale resultaten. Alle reinigers zijn concentraten, d.w.z. wij verzenden geen water! Ze kunnen plaatsbesparend worden opgeborgen en minimaliseren uw transportkosten.

Meng het concentraat afzonderlijk op een optimale manier. Op die manier kunt u tot 40 liter reinigingsmiddel uit één liter concentraat halen. Trouwens, onze reinigers werken ook perfect met koud water! De toepassing is even eenvoudig als doeltreffend: sprayen - inborstelen - laten inwerken - afspuiten - reinigen!

Onze producten worden klimaatneutraal geproduceerd en zijn "Made in Germany". Dit betekent dat u profiteert van de constant hoge kwaliteit en onschadelijkheid van de producten.

Met onze reinigers creëert u een soort "lotuseffect".  Hierdoor rolt het vuil er langer af. Er hoeft minder te worden gewassen. U bespaart tijd en geld. En ook het milieu wordt maximaal ontzien!

Overtuig uzelf van onze schoonmaakmiddelen:

  • High Power Cleaner: de ultieme allrounder. Verwijdert olie, vet en insecten zonder een borstel. Opspuiten - laten inwerken - afspuiten - schoonmaken. Heeft ook een ontsmettende werking en bestrijdt aantoonbaar virussen.
  • HighPower Cleaner Mobile 1000 ml: het wonderproduct voor mobiel gebruik. Praktisch in de doseerfles van 1 liter, doet de 3-in-1 reiniger ook dienst als insectenverwijderaar, velgenreiniger & interieurreiniger voor voertuigen. Eenvoudig, snel en ongecompliceerd!
  • Nano Spraywax: speciaal voor de verzorging van autolak en dekzeilen. Brengt nieuwe glans op het voertuig zonder tijdrovend poetsen! Zorgt voor droging, conservering en hoogglans in slechts één stap.

Neem contact met ons op: Telefoon: +49 9405 952526 of info@cleantruck.shop en bestel uw gratis catalogus!


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voor publicatie

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.