Geen witte vlekken na het wassen - Zo werkt dat

U heeft net uw voertuig zorgvuldig schoongemaakt. Het water stroomt weg. De vrachtwagen moet smetteloos glimmen en dan dit: witte vlekken na de wasbeurt. Dit roept vragen op. Wij gaan met u op zoek naar aanwijzingen en geven u doeltreffende tips om de oorzaak te vinden en witte vlekken in de toekomst te voorkomen.

Zoek de oorzaak - 3 praktische vragen voor glans zonder residuen

  • Wast u uw auto met bronwater?


In dat geval kunnen de witte vlekken zowel door kalk als door silicaat worden veroorzaakt. Om daar zeker van te zijn, voeren wij bij CleanTruck graag een gratis gebruikswateranalyse voor u uit. Als het silicaat is, is de oplossing niet zo voor de hand liggend. Neem contact op met uw lokale verkooppartner of het hoofdkantoor.

 

  • Heeft u kalkhoudend water?


Zo ja, waarom probeert u onze glansreiniger met drooghulp dan niet de volgende keer dat u bestelt? Het schoonmaakresultaat is top en u ziet hoe water en kalkaanslag er vanzelf afrollen. Twee uitdagingen opgelost in één operatie. Het was nog nooit zo eenvoudig om kalkvlekken op uw voertuig te voorkomen.

 

  • U kunt het reinigingsmiddel niet veranderen, maar u wilt toch geen kalkvlekken?


In dat geval adviseren wij een tweede wasbeurt met een mild zuur reinigingsmiddel. U kent deze aanpak bijvoorbeeld van het ontkalken van theeketels en kranen in het huishouden. Ook hier hebben wij de juiste oplossing voor u: de zure igesan 40 reiniger van CleanTruck. Deze veelzijdige reiniger is zacht voor gelakte oppervlakken en reageert zuur op kalkaanslag. Verwijder snel en gemakkelijk kalkvlekken met een tweede wasbeurt!


1 Commentaar


  • Denny Beyrr

    Hallo wieviel ml Reiniger mach ich in die1,5l sprühflasche bei normaler Verschmutzung.


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voor publicatie

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.