Vikan Wasborstels voor Vrachtwagens

Vrachtwagenwasborstels van Vikan in één oogopslag: een allround schoon wagenpark!


De netheid van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen is belangrijk voor een goede uitstraling. Een constant schoon en goed onderhouden wagenpark straalt af op de buitenwereld. Een goed onderhouden vrachtwagen verhoogt de waardevastheid, vertraagt investeringen en beschermt het milieu.  

Het reinigen van vrachtwagens is echter moeilijker dan bijvoorbeeld het reinigen van vloeren: het reinigingsmiddel loopt snel weg op de meestal verticale oppervlakken. Daarom is de keuze van de juiste reinigingsmiddelen en wasborstels een belangrijke factor voor een effectieve en snelle reiniging. 

Speciale professionele wasborstels voor het reinigen van vrachtwagenzeilen, containers of velgen vereenvoudigen en versnellen het reinigen van vrachtwagens enorm. 

Met meer dan 30 jaar ervaring in het reinigen van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen vertrouwt Cleantruck op de wasborstels van Vikan. Met een breed scala aan verschillende soorten borstels en vormen is Vikan onze nummer één. Een groot aantal verschillende hardheidsgraden van de borstelharen zorgen voor een zachte en krasvrije reiniging van alle oppervlakken.  Natuurlijk zijn deze hoogwaardige wasborstels ook geschikt voor auto's/motorvoertuigen/personenauto's, boten, bussen, caravans/woonwagens, ambachtelijke voertuigen, landbouwmachines, zwembaden of elk wagenpark.

Bijzonder zachte wasborstels 

Vikan wasborstels worden gekenmerkt door speciale, zachte haren. Deze zijn bijzonder zacht voor lak, rubber en glas. De brede rubberen rand rond de hele borstel is ook zacht voor alle oppervlakken. Krassen veroorzaakt door ongeschikte borstels behoren daarmee tot het verleden. 

Het assortiment dat wij aanbevelen omvat de volgende wasborstels: 

  • voor het reinigen van de buitenkant van grote vrachtwagens 
  • een speciale hoog/laag borstel
  • randborstels 
  • chassisborstels voor vrachtwagens 

 

Vikan vrachtwagenwasborstel: de alleskunner


Voor vervuiling van grote oppervlakken zijn grote wasborstels nodig. De Vikan vrachtwagenwasborstel voor het reinigen van grote oppervlakken zoals vrachtwagenzeilen is bij CleanTruck verkrijgbaar in de breedtes 270mm en 370mm en is daarmee geschikt voor elke voertuiggrootte.  

Ook voor het reinigen van containers zijn grootschalige benaderingen nodig. Alle resten van de stoffen in de containers worden zo residuvrij en voorzichtig mogelijk gereinigd. 

Vikan wasborstel met telescopische steel


Uitgerust met een Vikan telescoopsteel maakt de vrachtwagenwasborstel een snelle en moeiteloze reiniging van de hele vrachtwagen mogelijk. De bijbehorende telescopische handgreep is ook verkrijgbaar in twee traploos instelbare lengtes (1600 mm en 2800 mm). Dankzij de stevige en ergonomische aluminium steel is de handgreep uiterst robuust, zelfs wanneer hij volledig is uitgeschoven, en maakt hij de nodige druk op het oppervlak mogelijk voor een schone reiniging. 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voor publicatie

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.